Kullingstrofen

Regn och åska förstörde tempot igår :(


Korhonen

6


En förares porrfilm...

Kolla denna sträckan...
 
OH MY F¤¤KING GOOOOD!!!
 
Jag vill köra denna!!!!
 
 

Rally Estonia

 
Ännu en 7 varvare i Rally Estonia!

Korhonen

6 varv :)


Rally Estonia

3 timmar från start!


Rally Estonia 2012

Nu va vi här!


Gästabudstrofen

Svider att lägga upp klippa från Gelin...

But here it goes. Detta är från böjjen igår...



Nöjda o glada med härlig attack åkte vi hem med en grogg eller fem i halsen

Dackefejden

Börjar såhär denna gången!!!

Grattis Tim Pettersson. Riktigt bra kört, åt dig kunde vi inget göra.

Min egen insats kan bara sammanfattas med två ord. Riktigt pinsam!



ss1: 5.57,0                          147/205 Totalt

Sträckan börjar våldsamt snabbt för att övergå i den mest uppkörda väg jag sett... Om jag tyckte det va dåligt att släppa ut c-grp e sist i Älmhult andra vändan. Så va detta endast löjligt... Mellan 20-25cm djupa fåror hela vägen. Riktigt tråkigt. Det är dock en del av rally och en del av att vara c-förare. Dock tycker jag att hela Grp H fältet borde gå ut bakom grp E alltid. Skit samma, hade jag åkt grp H hade jag tyckte tvärtom. Alla vill ju ha det bästa.

På sträckan gör jag två större misstag. Åker av lite lätt i en vänster, se nedan:






Vi kom iaf upp på vägen till slut, dock tappade vi otroligt mycket tid här inne till Tim´s "höga" volvo.
7,4 sekunder bak honom, tror tävlingen avgjorde på dessa tre första sträckorna där jag inte va vaken och beredd på hur fort Tim verkligen åkte.


ss2: 5.33,6                            117/194 Totalt

Försöker att ta i som tusan här inne. Riktigt bra ladd tycker både jag och chrille när vi kommer i mål. Vi hade även dagens första riktigt kris här inne. Då folk sprang på vägen och ca 10-15 meter ifrån dom hoppar vissa av vägen på innern och en idiot springer av på yttern i en h2. Slänger upp bilen på tok för mycket och åker med halva bilen av vägen på innern. En sten där och tävlingen hade varit över. Tappar ytterligare 1,3 på Tim här inne. Var hitta han dom sekunderna?? Fredrik Carlsson valde 3e sväng att hjul på högersidan är onödigt.




ss3: 5.35,7                              112/188 Totalt

Vad sysslar jag med? Kör och lallar som en jävla skitunge med nytaget körkort!! För fan Björn!
Tror både jag och Chrille va missnöjda här inne, Chrilles pappa stod här inne och tog tiden på oss och det va inte alls bra. Tappar åter igen mot Tim 4,5 sekund efter är inte okej. Även om detta va Tim´s hemmavägar.
Knådis och grabbarna stod här inne och deras dag va helt okej. 2-3 av och en 3/4rull.


Tråkigt nog va en av dom som åkte av Anna "Kör inte av nu Anders" Larsson.


Sammanfattning so fare:
Efter 3 körda sträckor, okej attack och en jävla misärsträcka så låg vi 13,2 sekunder efter Tim. Men både jag och Chrille kände att det nog inte var omöjligt. En enda miss så är vi förbi. Vi skulle ladda!!


ss4: 5.25,1                          86/177 Totalt¨

Nu var det dags, nu skulle vi försöka sätta lite lite press på Tim. Vi tar i va vi kan och vad bilen tålde. Även lite till!!

Men det räcker inte riktigt, hur hårt vi än kör så tar vi inte så mycket. 2,7sekunder är i sammanhanget ingenting. Klarar även dyngböjjen här inne som det va 2-3 rull i och 10-15 avåkningar. Den va felnotad som vanligt! Även vänstern jag åker av lite lätt på är felnotad enligt mig. Men det är en annan diskussion.


ss5: 3.52,5                          87/169 Totalt

Här sätter vi snabbaste tid av alla Grp E bilar. Det är väl nästan de enda vi tar med oss från denna sträckan, för Tim åker bara 1,9 sek långsammare. Hur kör han pöjken??



Här kan ni se hur vi åker iaf, liten kris i sista riktiga vänstern.


ss6: 5.58,1                              93/167 Totalt

Inför sista sträckan är vi 8,6 sekunder efter Tim. Vi bestämmer oss för att göra ett försök. Att ladda stenhårt. Men vad hjälpte det, han åkte för bra denna tävlingen. Vi slog han med 0,5 på sista. Stort grattis.
Dock vart vi snabbaste bil från Södras BF så vi tog full pott i DM





Bilderna från tävlingen är tagna av:
ss1: Johan Käll
ss6: Mauritz Lindqvist

Stort tack till er!!!

Summa summarum så får vi stryk denna tävlingen. 8,1 efter Tim. 2a är den förste förloraren. Men i Hässleholm nästa race SKA vi stå överst igen. Då ska vi vara vakna från början. Roligt att tempot i c-grp E har gått upp nu under säsongen. Flera åker fort, Pär J och Emil Lagerkvist.

Dock är Folkraceåkaren en tidszon efter!!! Eller vad säger ni om 1min 38sekunder efter oss. Han måste ha åkt med handbromsen i hela tävlingen stackaren. Nu hade han ju dock en punka också.
Varför byter man inte dom på servicen liksom??

Ses i Hässleholm allihop!!

RSS 2.0