Skillingaryd och Nyköping!

Då va det åter igen dags för lite rally! Och denna helgen är det 2 olik rallyn som vi kommer att följa!

Magnus Johansson har testat klart och hade tänkt ta årets första pall plats nu i Skilling 500. Dom har haft det lite motigt och haft problem med det ena och det andra. Men dom stunderna bilen ej krabbat har dom haft fina sträcktider. Bara hoppas att bilen ej sätter stopp för dom även denna gång!

Stefan Håkansson har lappat ihop bilen efter en skogsvisit i Traryd. Frågan är om han hittade någon svamp där han parkerade? :) Stefan har haft många fina placeringar under året men än så länge har han inte lyckats stå längst upp på tronen. Det är dags nu Stefan :)

Och så har vi radarparet Anders Åberg och vår egna lilla Björn Johnsson som ska damma av Åbergs Golf. Den har stått stilla nu ett tag men härom dagen gick pärlan igång och jag hoppas att dom placera sig bra och att bilen håller! Lycka till grabbar!

Vi andra drar upp till Nyköping för att möta 205 startande på 6 st SS. Vi har även lite spanare ute i skogarna kring Skillingaryd som har lovat att ta lite bilder mm till bloggen.

Lycka till allihopa!

Kör ej försiktigt.

//Knådis


Kommentarer
Postat av: Chrille avåk

Glömde ju skriva att notkungen ska med er upp i bilen till Nyköping ;)

2011-07-08 @ 14:26:58
Postat av: knådis

chrille ska med upp till Nyköping. Hans ansökan om permision gick till slut igenom efter ett par danssteg senare.

2011-07-08 @ 14:41:57
Postat av: Fika

Nu ska man åka inuti en bil för andra helgen i rad. Vet i fan vad som hänt med mig. Tror kanske gamen i mig håller på att försvinna. Men den e väl tillbaka nästa vecka i Vimmerby. Ska se om det finns något ful sväng på banan. Sen ska det lyftas skrot!!!

2011-07-08 @ 19:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0