Semesterturen 2011

Då va 3e Deltävlingen i semesterturen avklarad och jag måste säga att 2a varvet på ss2 igår va ruggigt häftigt :)
Hur Gick det då igår för våra kompisar?

Micke och Magnus fick nog en bra träning som föråkare. Dom hade båda väldigt bra ladd och bra tider jämförst med som andra som tävlande. Men Lennartsson va snäppet värre i skogen igår. Riktigt häftig åkt!

Gotlänningen Andres Norrby pallade trycket och vann klassen med dryga 22 sekunder och tog därmed sin 4 raka seger och sin 3e i Bilsport cupen. Och nu har han även fått sitt sista uppklssningspoäng till A-Förare. Grattis Andreas!

Och vår kära Björn "Fika" Johnsson tog sin första seger på första försöket med nya bilen med ca 7 sekunder! Bara att lyfta på hatten ocg ge han ett STOOOORT GRATTIS. Och väldigt kul att se Jocke åka igen. Hoppas få se detta teamet vid fler tillfällen framöver.

Markus "DG" Svensson gjorde även han en bra körning och slutade 4a i klassen ca 12 sekunder efter segraren. Och tror att Carla tycker det va trevigt att åka lite med. Grattis även där!

Stefan hade dock en mindre lyckad dag. Han åkte av på ss 3 och tappade 23 minuter så att han bröt senare. Bara att lappa ihop bilen och ta en seger i Skillingaryd nästa helg ist!!

Här kommer lite bilder från igår.



















Tack så mycket för bilderna Thorleif Olsson och Bengt Johansson

///Knådis


Kommentarer
Postat av: martin

så här ska bloggen se ut! härlig läsning och fräcka bilder!

2011-07-04 @ 18:42:25
Postat av: Knådis

Inga som tittar endå Martin. Dåligt med kommentarer från förarna med tycker ja!!!!

2011-07-04 @ 20:04:33
Postat av: Fika

Får man komma hem innan man svarar eller.... jävla påhopp...Haha..

Tack alla för era påvinkningar, måste ju ha hjälpt. hur fan lyckades ja annars vinna.

Tack alla ingen nämd ingen glöm.

Men ett extra tack till Jocke S som vågade åka med mig

2011-07-04 @ 22:40:15
Postat av: Knådis

Det gick bra och det va väldigt kul att stå och heja fram er ! Ni kom ju så tidigt med så vi hann med er 3 ggr :) inte varje dag. När blir nästa då Björn?

2011-07-05 @ 08:44:16
Postat av: Fika

Ingen aning. Får se när högerfoten känns tung igen. Blir ju inte gama på länge nu, så sjukt sugen e man...

2011-07-05 @ 11:27:30
Postat av: Lund

Ingen som tittar? varje gång ja själv inte kan va i skogen uppdaterar ja denna sidan 511 ggr under dagen för att se om de blivit några knöliga bilar :) Keep it up!

2011-07-05 @ 16:30:37
Postat av: DG

Tänkte skriva en lite sen tävlingsrapport från oss.

Min fru Carla skulle ju åka med mig och i börja va hon lite skeptiskt men ju närmare vi närmade oss tävlingsdagen ju mer gick hon in för det.Efter besiktningen märkte jag att ett bromsrör gått av efter senaste vägbytevisiten i Växjö.Lyckade få tag på en som jobbade på Mekonomen i Strömsnäsbruk och ett nytt monterades.Väl ute på ss1 så va pulsen hög på Carla,vad hade hon gett sig in på.Gick lite lungt och stilla på skogsvägen men när vi kom ut på Finlandsvägen börjar det gå fort.Då började Carla att pipa,tjuta och säga:Shit va fort det går,och det gjorde det.4e tid i klassen.SS2 va lite krokigare och en ovan förare på onotat körde lite sakta och fich 5e tid i klassen.När vi kollade tiderna va vi väldigt lika med de i toppen.Nu ss3 och om möjligt ännu rakare än E4an.Nu laddade jag på som fan och naffsade några ggr på 5ans växel(ca 180-190kmh)2a tid i klassen och 8e totalt.Sista ss försökte jag öka lite mer sen sist och körde 4sek bättre men det gjorde ju alla andra med,5e tid i klassen.Väl imål kom vi på en hedersam 4e(14e totalt) plats 2,5sek upp till 3e,6sek upp till 2a och 12 upp till seger.

Så min fru fick sitt 1a pris och vi båda har haft en trevlig dag i skogen(utan fikakorg).Nu väntas Ryds rally den 30/7 då med vinstrike Jocke vid min sida.Va några år sedan sist och det ska bli skoj=)

ps.finns film ute på youtube.ds

2011-07-06 @ 08:30:12
URL: http://www.markusrally.zoomin.se
Postat av: Martin

Håller med Lund! Är man inte ute i skogen, sitter man med denna sidan uppe och trycker på knappen uppdatera så mycket att tangentbordet snart går sönder!!

2011-07-06 @ 09:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0