Kristoffer Thörjesson

Nästa förare blir en lite mer rutinerad förare, nyblivne A-föraren Thörjesson.



Namn:Kristoffer Thörjesson
 
Ålder:28
 
Klubb:Ryds MK
 
Bil: Opel Astra OPC 
 
Klass:2-wd

 
Målsättning under nästa år: 
Eftersom jag nu får ta klivet upp bland A-förarna så ska vi göra allt vi kan för att ge dem lite motstånd. Vi ska fortsätta att köra SSRC och Smålands DM och hoppas på  att vi kan placera oss ganska bra där. Vi vet att vi kan hänga med, men ska försöka bli lite jämnare och inte tappa på slutet som vi fått till ovana att göra. 
 
 
 
 
Bästa som hänt under karriären:
Kan inte sätta fingret på några speciella saker men när det sista A-förar poänget var bärgat kändes ju väldigt bra.
 
 
 
Sämsta som hänt under karriären:
Motorras på min Gr H 99a på transporten ut till första sträckan i SSR 2008. Samt lite avåkningar och några rullningar.

 
 
 
Året som har gott i korthet:Denna säsongen har flutit på väldigt bra, B-2wd har varit ett getingbo i år och vi är väldigt nöjda med att lyckats vinna klassen i SSRC och blev 6a i totallistan. Smålads Dm blev en rysare in på slutet där vi ledde inför sista tävlingen men tyvärr tappade ledningen där och slutade som 2a. Jag har kört alla tävlingar i BBRC men hade lite strul och avåkningar så det blev inte riktigt så bra som det var tänkt. Det har varit en väldigt trevlig säsong där vi har lärt känna många nya vänner som vi har kunnat hetsa och jämföra tider med mellan sträckorna.

 
 
 
Något speciellt motto: Ingen minns en fegis!!!!
 
 
 
Nu över till lite andra frågor, eftersom vi är rallyentusiaster som åker sverige runt som åskådare så undrar vi om dina åskådar minnen.
 
Bästa minnet som åskådare: Har inte varit ute o sett så mycket rally eftersom man kör så mycket själv men svenska rallyt är ju alltid en höjdare.
 
 
 
 
Värsta rullningen du själv har sett: Det ver i en tävling i Götaladscupen i Jönköping där en 240 rullade brutalt precis efter starten, Plastbitarna låg utspridda över hela rakan.
 
 
 
Finns det några speciella du skulle vilja tacka: Då vill jag tacka alla som har hjälpt mig och teamet att göra det möjligt att hålla på med rally, samt mina sponsorer. Ingen nämnd ingen glömd.



Här har ni http://ktmotorsport.se/ där finns incar och nyheter från Kristoffer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0